Pakkaus

VMAX syvävetopakkauskone

Tarkkuus on vahvuutemme

1,400 employees worldwide contribute their passion and expertise to Weber products.

Kehittäminen yksityiskohtiin asti

Weber consistently relies on in-house manufacturing and produces many components itself.

Neuvonta ja palvelu

Weber provides advice and support, and offers comprehensive after-sales service.

Uutiset & Tarinat

Lapset koristelevat Weberin joulukuusen

Viime viikolla "Maian" lapset, Breidenbachin protestanttisen lasten ja perheen talosta, vierailivat Weber Maschinenbau -toimipaikassa. He tulivat tukemaan Weber-tiimiä erityisen tärkeässä tehtävässä: koristella joulukuusi yrityksen aulassa.

Weber innovatiopäivien 2018 Pekoni & Kinkku vaikutukset

Kun sekä vieraat että isännät jakavat iloisia muistoja päivän lopussa yhteisestä kokemuksestaan, on turvallista puhua molemminpuolisesti onnistuneesta saavutuksesta. Breidenbachiin saapui yli 300 kävijää, ja he ovat innoittuneet monipuolista erikoisluennoista, kone demonstraatioista ja...

Weber innovaatiopäivät 2018 Pekoni & Kinkku

Tämän vuoden Weber-innovaatiopäivät ovat ulottuvilla. Breidenbachissa järjestetään jälleen 6.-8.11.2018 ainutlaatuinen foorumi, joka koostuu asiantuntijoiden luennoista, alan vuoropuhelusta ja live-esityksistä. Tällä kertaa keskitytään pekonin ja raakakinkun tehokkaaseen käsittelyyn.

Kaikki uutiset & artikkelit

Messut ja tapahumat

Weberillä voit käsitellä....

kypsennetty makkara Kypsennetty kinkku salami kuorittu kinkku pekoni juusto kypsennetty makkara Kypsennetty kinkku salami kuorittu kinkku pekoni juusto kypsennetty makkara Kypsennetty kinkku salami kuorittu kinkku pekoni juusto kypsennetty makkara Kypsennetty kinkku salami kuorittu kinkku pekoni juusto

Weberin menestyksen takaajat

Siivutuskone

Viipaloinnin tärkein prioriteetti on tarkka leikkaustulos: tämä saavutetaan, kun käytät Weberin korkean suorituskyvyn siivutuskonetta. Weber-siivutuskoneet täyttävät kaikki elintarvikkeiden jalostusyritysten vaatimukset - käsityöläisistä teollisuusyrityksiin - jopa 2 000 viipaletta minuutissa.  Weber Hygienic Designin avoin rakenne tekee Weber-leikkureiden puhdistuksesta ja ylläpidosta helppoa ja tehokasta.

 

Overview of Weber slicers

Nahanpoistokone

Taivutus, rasvan ja ihokalvon poistaminen - Weber-nahanpoistokoneet ovat käytössä kaikkialla maailmassa ja ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Ne ovat myös erittäin kestäviä, jatkuvassa käytössä - jopa teollisuuden kaksi- tai kolmivuoro tuotannossa. Weberin nahanpoistokoneiden ruostumattomasta teräksestä valmistetut automaattiset puhdistusjärjestelmälmät  täyttävät korkeimmat hygieniastandardit. Weberin nahanpoistokoneet tarvitsevat harvoin huoltoa koska ne ovat niin kestäviä ja tämä minimoi lisäkustannukset.

 

Overview of Weber skinners

Ruokarobotit

Weberin ruokarobotit ratkaisevat monimutkaisia ongelmia ja mahdollistavat laajan tuotevalikoiman: Yksittäisten tai useiden viipaleiden nostaminen ja tarkka asettaminen pakkauksiin ovat vain muutamia esimerkkejä mahdollisista sovelluksista. Weberin ruokarobotit poistavat käytännöllisesti katsoen kaiken kosketuksen tuotteisiin, parantavat elintarvikkeiden turvallisuutta ja vähentävät kustannuksia. Joustava ja avoin muotoilu tekee Weberin ruokarobotit helposti puhdistettaviksi.

 

Overview of Weber robotics
Slicing. Packaging. Weber.

Viisi hyvää syytä miksi valita Weber

Weberin hygieeninen muotoilu ruostumattomasta teräksestä
Suurempien suorituskykyvaatimusten lisäksi nykyaikaisten siivutuskoneiden on noudatettava tai jopa ylitettävä nykyiset hygieniasäännöt, jotka ovat elintarvikkeiden jalostuksen ensisijainen tavoite. Erityisen helppohoitoisista ruostumattomasta teräksestä valmistettujen komponenttien avoimet mallit, pienet ontelot, ohuemmat kotelot ja lyhyet puhdistusprosessit takaavat helpomman käytön ja tehokkuuden.
Suuri osa komponenteista valmistetaan Saksassa
"Ainoastaan yritykset, joiden tuotanto on omassa valvonnassa, voivat todella taata laadun." Tämän Günther Weberin näkemyksen mukaan kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit hygieenisiin ruuveihin asti, valmistetaan itse - avainasema asiakkaidemme edun mukaiseen maksimaaliseen joustavuuteen.
Suuret tuotannon määrät pienellä hävikillä.
Elintarviketeollisuudessa Weberin asiakkaiden on mukautettava tuotantoansa uusimpien suuntauksien mukaanja pystyttävä reagoimaan niihin joustavasti. Tuemme heitä kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla ja tarjoamme voimakasta lisäarvoa tuotannossa. Suurin tuotto minimaalisella tuotehävikillä- näin varmistamme mahdollisimman hyvän kannattavuuden.
Kansainvälinen palvelu, asiakaslähtöinen neuvonta ja koulutus
Kansainvälinen elintarviketeollisuus on pitkään arvostanut Weberin tuotteiden kestävyyttä. Järjestelmätoimittajana, huoltopalvelumme ja Weber koulutuskeskuksen kurssit keskittyvät aina oikeaan yksilölliseen ratkaisuun - nyt entistä tehokkaammin Weber konsultin ansiosta.
Maailmanlaajuinen markkinajohtaja ja työnantaja, jolla on yli 1400 työntekijää maailmanlaajuisesti
Weber Maschinenbau on tuottanut uraauurtavia järjestelmiä lounaslihan, lihan, juuston ja muiden elintarvikkeiden jalostukseen ja viimeistelyyn jo yli 35 vuoden ajan. Weber-konsernilla, jonka pääkonttori sijaitsee Breidenbachissa, Hessenissä ja 25 paikkakunnalla 21 maassa, on ainutlaatuinen ja monipuolinen valikoima. Monet tyytyväiset asiakkaat ympäri maailmaa vannovat tämän laadun ja asiantuntemuksen nimeen.