Durablade

Hygieeninen, kestävä, tarkka.

Durablade terät

Jokainen Weber-siivutuskone sisältää Weber-terän.
Pyörö- tai sapeliterät valmistetaan Weberin omalla terätehtaalla Mecklenburg-Ala-Pomeraniassa ja niitä markkinoidaan maailmanlaajuisesti Durablade-tuotemerkin alla. Weber Durablade pyörö- ja sapeliterät mahdollistavat parhaan mahdollisen leikkauksen: maksimaalisen hygienian, viipalointilaadun, joustavuuden ja kestävyyden. Koska leikkurit voivat tuottaa täydellisiä leikkuutuloksia vain oikean terän avulla, kaikki Weber-leikkurit on varustettu näillä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä. Durablade-terät ovat nyt saatavilla myös muiden valmistajien leikkureihin.

Hintaetu uuden valmistustekniikan ansiosta
Panostamme jatkuvasti tutkimukseen, kehitykseen ja valmistusteknologiaan. Viime aikoina täydensimme terätuotantoamme robottiohjattavalla ja suorituskykyisellä tuotantojärjestelmällä, joka yhdistää laadunvarmistuksen maksimaaliseen kannattavuuteen. Weber Durablade sapeli- ja pyöröterät mahdollistavat parhaan mahdollisen leikkauksen: maksimaalisen hygienian, leikkauksen laadun, joustavuuden, kestävyyden ja alennetut hinnat.

Paranna leikkureiden tehokkuutta ja kannattavuutta!
Paras leikkuri voi tuottaa hyviä tuloksia vain, jos se käyttää sopivaa terää. Leikkureiden maailmanlaajuisena markkinajohtajana Weberillä on laaja kokemus ja tietotaito terien tärkeydestä leikkausprosessissa. Yhtiö työskentelee intensiivisesti viipaleiden tutkimuksessa ja kehittämisessä. Tuloksena on huipputuote: Durablade sapeli- ja pyöröterät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ne takaavat hygienian, tarkkuuden, leikkauksen laadun ja kestävyyden. Olemme automatisoineet valmistusprosessimme, tuotantomenetelmämme ovat uusinta tekniikkaa - tasaiselle terän laadulle tasaisella hinnalla.

Durablade verkkokauppa

  • Durablade pyöröterät
  • Durablade sapeliterät
  • Tekninen tuki
  • Uutiset ja tiedot

Tästä Durablade verkkokauppaan