Anuga FoodTec on virstanpylväs Weberille

Erittäin ammattitaitoiset tuotteet ja palvelut ovat olleet olennainen osa Weberin filosofiaa 1980-luvulta lähtien. Uusien modulaaristen laajennusten luominen suorituskykyisille koneille ja linjoille on edistänyt jatkuvasti ja menestyksekkäästi tuottavuutta ja tehokkuutta maailmanlaajuisilla markkinoilla. Juuri nyt olemme ottaneet seuraavan suuren harppauksen sellaisten kokonaisratkaisujen luomiseksi, jotka ovat toiseksi tärkeimpiä operatiivisen talouden ja tuotannon kannalta. Tällä uudella ulottuvuudella on asiakkaillemme valtava merkitys, kuten kuulemme niistä vuoropuhelussa Kölnin messuilla.

Jörg Schmeiser, Weberin teknologiajohtaja:"Anuga FoodTec täällä Kölnissä on meille yhä tärkeämpi, ja erityisesti vuonna 2018 odotan, että tämä näyttely tulee olemaan todellinen virstanpylväs. Esittelemme ensimmäistä kertaa uuden konseptiamme: olemme nyt paljon enemmän kuin siivutuskoneiden tai siivutusratkaisujen valmistaja. Meistä on tullut täydellisen sovelluksen toimittaja kaiken siivutuksen ympärille. Tämä alkaa tuotteen valmistuksesta ja asennuksesta ja jatkuu viipalointiin ja nyt pakkaukseen asti.  Näiden innovatiivisten ratkaisujen takana meillä on vahva Weber-tiimi, ja olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että konseptimme on saatu markkinoille niin suurella innolla."

Kaikille, jotka tulevat vierailemaan Kölnissä, sanomme hyvin sydämellisesti 'kiitos'.  Tämä näyttely sulkee ovensa pian, mutta Weberillä olemme vasta aloittamassa. Olemme aina puolellanne. Odotamme innolla keskustelua kanssasi ja toivottamme sinut tervetulleeksi.

Ystävällisesti,

Weber Maschinenbau -tiimi

Takaisin

Weber Machinery Finland Oy

Puhelin: +358 (0) 20755 8090fi(at)weberweb.com Ota yhteyttä