Fantastinen palaute @ FachPack

Tarjosimme asiakkaillemme energiaa ja hämmästyttäviä uusia ideoita avatessamme tänä aamuna messuosastomme FachPackissa Nürnbergissä, Saksassa. He näkivät täysin automatisoituja ja saumattomia ratkaisujamme mahdollisimman tehokkaasta siivutuksesta uusimpiin robotteihin ja erittäin luotettaviin pakkauskoneisiin.

Tämä näyttely ei ehkä ole suurin kooltaan, mutta se on erinomaisen näyttely tuotteillemme ja ratkaisuillemme sekä siihen, että tapaamme ja vaihdamme ideoita asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Se, mitä he myös löytävät tältä tapahtumalta, on erittäin asiantunteva ja motivoitunut Weber-tiimi.Vieraiden ylivoimainen positiivinen palaute on toinen osoitus sitoutumisestamme. Olemme iloisia siitä, että he hyväksyivät työmme heidän puolestaan!

Meillä on meille erittäin tehokas viipalointi- ja pakkauslinja, johon kuuluu uusi CompactBuffer, Weber siivutuskone S6, Weber Pick&Place robotti. Robotti on myös ei-elintarvike-robotiikkaratkaisu, jossa on uudet ohjaimet PacDrive 3 ja tietenkin Weber VMAX -pakkauskone. Olemme myös iloisia voidessamme esitellä vieraillemme Textor siivutuskone TS700: n sekä erikoistarjouksia, kuten Weber Guardianin myynnin jälkeiset tuotteet ja palvelut. Lisäksi globaalisti menestyneiden teräteknologian sisäiset asiantuntijat ovat täällä ja voit myös tarkistaa joitakin erittäin houkuttelevia tarjouksia uusista koneista.

FachPack messut Nürnbergissä (pääsee helposti rautateitse Nürnbergin päärautatieaseman kautta ja metrolinjalla 1 oikealle näyttelytilojen sisäänkäynnille) alkavat torstaina ja löydät meidät Hallista 1. Odotamme innolla teitä!

Please click here for the video of 25 September 2018.

Takaisin

Weber Machinery Finland Oy

Puhelin: +358 (0) 20755 8090fi(at)weberweb.com Ota yhteyttä