Kunnostetuilla koneilla on uusi johtajuus ja keskittyminen Weberillä

Helmikuun 1. päivästä lähtien Oliver Stützel on johtanut kunnostettujen koneiden yksikköä. Stützel uudistaa liiketoimintayksikön strategisesti ja pyrkii koneiden myynnin lisäksi aktiivisesti etsimään markkinoilla olevia vanhenevia Weber-koneita ja täydellisiä linjoja.

Stützel on kehittänyt ja laajentanut osaamistaan ​​vuodesta 2006 lähtien. Hän aloitti uransa Weberillä teknisissä tehtävissä ja viimeksi myyntipäällikkönä. Mekaniikka- ja sähköasentajat  muodostavat hänen kuuden hengen tiiminsä. Heillä on yli 25 vuoden kokemus ja pätevyys etenkin vaihtokoneiden ja komponenttien kunnostamisessa. Gregor Gläser, tuotantolaitoksen johtaja, palauttaa mieleen: "Useita vuosia sitten olin mukana uusien koneiden rakentamisessa, jotka palaavat meille tänään kunnostamiseen."

Kaikki koneet kunnostetaan yksilöllisesti ja räätälöidään asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Termi "kunnostus" kattaa sekä optisen että teknisen kunnostuksen sekä komponenttien ja toimintojen jälkiasennuksen. Asiakkaat voivat aina luottaa todistettuun Weber-laatuun ostettaessa täysin uudistettuja koneita. Weber ei takaa ainoastaan ​​varaosia, vaan kaikki koneet tuodaan myös uusimpiin turvallisuusstandardeihin. "Aikaisemmin omistetun koneen käyttö voi olla selkeä etu monissa tapauksissa, esimerkiksi lyhyiden toimitusaikojen osalta kapasiteetin ylläpitämiseksi ja tuotantokatkosten välttämiseksi", Stützel korostaa.

Vasemmalta oikealle: Jonathan Taba, Dirk Wied, Oliver Stützel, Wilhelm Homrighausen, Simon Bandel, Gregor Gläser
Takaisin

Weber Machinery Finland Oy

Puhelin: +358 (0) 20755 8090fi(at)weberweb.com Ota yhteyttä