Tobias Weber, Weber Groupin uusi toimitusjohtaja

Tobias Weber on toiminut 1.1.2011 lähtien Weber Maschinenbau'n toimitusjohtajana. Hänellä on kokonaisvastuu menestyksekkäässä, maailmanlaajuisesti toimivassa Weber-konsernissa, joka työllistää nykyään yli 1300 työntekijää 22 paikkakunnalla 18 maassa.

"Pyrimme toteuttamaan innovatiivisia ja erittäin tehokkaita laitteita juuston, lihan ja makkaroiden viipalointiin ja lastaamiseen. Tavoitteenamme on olla teknologian edelläkävijä ja laajenta tuotevalikoimaamme myös pakkauskoneilla. Haluamme että meihin otetaan ensimmäiseksi yhteyttä kun mietitään pitkälle kehitettyä siivutustuotantoa ”, Weber sanoo.” Siksi keskityn edelleen suurimpaan vahvuuteemme - olemme lähellä asiakkaitamme- koko organisaation tinkimättömällä linjauksella. Nyt myös perustamalla tytärytiöitä maailmanlaajuisesti. "

Yhtiön vanhin poika Günther Weber on ollut aktiivinen osa yhtiötä vuodesta 2009: ensin sovellusteknologiaosaston johtajana, sitten strategisen liiketoiminnan kehittämisen johtajana ja kesäkuusta 2016 toimitusjohtajana.

Takaisin

Weber Machinery Finland Oy

Puhelin: +358 (0) 20755 8090fi(at)weberweb.com Ota yhteyttä