Weber innovaatiopäivät 2018 Pekoni & Kinkku

Tämän vuoden Weber-innovaatiopäivät ovat ulottuvilla. Breidenbachissa järjestetään jälleen 6.-8.11.2018 ainutlaatuinen foorumi, joka koostuu asiantuntijoiden luennoista, alan vuoropuhelusta ja live-esityksistä. Tällä kertaa keskitytään pekonin ja raakakinkun tehokkaaseen käsittelyyn.

Jotta odotusaika lyhenisi tapahtumaan asti, haluaisimme antaa teille ennakkotietoja ohjelman kohokohdista. Odotettavissa kahdeksan live-esitystä Weber-linjaratkaisuista, esimerkiksi:

Siivutusta ja syöttöä parhaimmillaan - Weber siivutuskone S6 Weber, CompactBuffer, Weber Pick&Place robotti ja Weber syvävetopakkauskone VMAX. Tämä täysin automatisoitu linja on korkean suorituskyvyn ja maksimituoton esimerkki.

Huippu teknologia täydellisiin lajitelmiin- Weber siivutuskone 804 Weber ShuttleSystemin ja Weber Pick&Place robotin kanssa.
Tällä linjalla Weber tarjoaa parhaan mahdollisen joustavuuden houkuttelevien lajikepakkausten luomisessa, joissa on eri osia. Hellävarainen annostelu on aina taattu. Herkät tuotteet kuljetetaan Weber ShuttleSystemin lautasilla siivutuksesta pakkauskoneen lisäyspisteeseen.

Lisäksi odotetaan kolme jännittävää luentoa uusimmista trendeistä ja tutkimuksen, teknologian ja käytännön havainnoista. Www.weberweb.com/weber-innovation-days löydät yksityiskohtaiset tiedot kaikista Weberin live-esityksistä, luennoista ja organisaatiotiedoista. Ole hyvä ja rekisteröidy 26. lokakuuta 2018 mennessä.

Takaisin

Weber Machinery Finland Oy

Puhelin: +358 (0) 20755 8090fi(at)weberweb.com Ota yhteyttä