Weber innovaatiopäivät: Tervetuloa Breidenbachin maailmaan

Ainutlaatuinen asiantuntijakeskustelu, alan vuoropuhelu ja live-esitykset esittelivät linjaratkaisuja pekonin ja kinkun tehokkaaseen käsittelyyn.

Marraskuun alussa Weber Maschinenbau tarjosi jälleen kolmen päivän ajan ainutlaatuisen tapahtumamuodon alan ammattilaisille ympäri maailmaa. Yli 300 Weberin asiakasta ja kumppania vastasi järjestelmän tarjoajan kutsuun pääkonttoriinsa Frankfurtin lähellä sijaitsevaan Breidenbachiin Saksan sydämessä. Tämän vuoden painopiste: pekonin ja kinkun tehokkaan käsittelyn innovaatiot.

„Vierailtamme saamien myönteisten palautteiden määrä on erittäin rohkaisevaa. Ajatuksemme ja aikomuksemme pitää tämä tapahtuma oli oikea ja voimme varmasti luoda sen kiinteäksi osaksi elintarviketeollisuuden tapahtumia ”, tiivistää Peter Schulz. Jopa Meksikon asiakkaat ovat hyväksyneet pitkän matkan Weberille Breidenbachissa, sen sijaan että jäisivät osallistumatta tapahtumaan. ” Tavallisilla messuilla tai kongresseissa ei ole mahdollista samanlaiseen vuoropuheluun valmistajien ja sovellusasiantuntijoiden välillä.

Tämän vuoden Weberin innovaatiopäivät avattiin esittelemällä tärkeitä uusia tuloksia tutkimuksessa, teknologiassa ja käytännössä. Kolme DLG: n (Saksan maatalousyhdistys) asiantuntijaa viittasi markkinoiden, kulutuksen ja tuotannon nykytilanteeseen ja korosti tämän päivän lihateollisuuden suurta volatiliteettia.

Weberin linjoilla näytettiin live-esityksissä miten tällaista kehitystä hyödynnetään kannattavasti ja joustavasti pekonin ja kinkun siivutuksessa. Yhteensä kahdeksan viipalointi- ja pakkauskonseptia demonstroivat kuinka on mahdollista siivuttaa pekonia ja kinkkua, kuljettaa ja pakata ne mahdollisimman tarkasti ja suurella teholla. Painopiste ei kuitenkaan ollut vain suorituskyvyssä: jokainen linja edusti räätälöityä ratkaisua eri sovelluksiin.

"Viipalointi ja syöttö parhaimmillaan" osoitti linja, jossa oli Weber siivutuskone S6 yhdessä Weber CompactBufferin, Weber Pick&Place robotin ja syvävetopakkauskone Weber VMAXin kanssa. Tällainen täysin automatisoitu linja on korkean suorituskyvyn ja suurimman tuoton esimerkki. Vierailijat näkivät Serrano-aplikaaation, joka oli viipaloitu ja limitettu kokonaan radasta riippumattomaksi. Vaakasuora ja erityisen kompakti puskurointijärjestelmä nimeltään CompactBuffer, takaa kaikkien herkkien tuotteiden huolellisen kuljetuksen uusimpaan Weberin Pick&Place robottiin, jossa ne poimitaan, käännetään 90 ° ja sijoitetaan tarkasti Weberin pakkauskoneeseen. Tämä osoittaa jälleen Weberin erinomaisen linjaosaamisen. Yksi kohokohta oli Weber siivutuskone 804 yhdessä Weber ShuttleSystemin ja Weber Pick&Place robotin kanssa.  Tämä linja oli erittäin joustava ja sillä pystyi tekemään houkuttelevia lajikepakkauksia, joita ei ole vielä markkinoilla. Rajaa ei ole.

Takaisin

Weber Machinery Finland Oy

Puhelin: +358 (0) 20755 8090fi(at)weberweb.com Ota yhteyttä