Weberin oppisopimusopiskelijat tukevat lasten ja nuorten sairaalaa

Avoimien ovien päivänä Weber Maschinenbau henkilöstön keskeinen tavoite oli esitellä yrityksen toimintaa sekä eri työalueita. Oppisopimusoppilailla oli myös toinen huoli.

"Meille oli tärkeää, että emme esittele Weberin eri ammatteja ja oppisopimuskoulutusta vaan myös tehdä jotain hyvää. Vierailijoiden suuren määrän ansiosta tällainen päivä on tietysti ihanteellinen tilaisuus", Hanna Jacobi selittää , joka suorittaa oppisopimuskoulutuksensa elektroniikkatehtävissä Weberillä kolmessa vuodessa. Kaikkien koulutusalueiden oppisopimuskoulutettavat osallistuivat suurella sitoutumisella. Oppisopimuskoulutettavat saivat palkintoja sponsoreina toimivista  yrityksistä etukäteen. Jalkapallon harrastajat voivat kokeilla onneaan yhdellä eurolla ja voittaa erilaisia ​​palkintoja tavoitteiden määrän mukaan.  Siitä ja onnenpyörästä saatiin 700 euroa ja se lahjoitettiin  Olpeissa sijaitsevalle  Balthasarin lasten ja nuorten sairaalahoidolle.

Lahjoituksen symbolisen luovutuksen aikana sairaalassa toimiva PR-johtaja Lisa-Marie Vetter selitti, että rahaa käytetään rahoittamaan liitännäispalveluja, kuten musiikkiterapiaa, retkiä tai klinikan klovnien vierailuja. "Työssämme täällä olemme riippuvaisia ​​lahjoituksista. Valitettavasti tämä viittaa jo lasten päivittäiseen hoitoon, sillä vain 50 prosenttia tästä tuetaan julkisella terveydenhuollolla. Kaikki muu, myös vanhempien ja sisarusten oleskelu, rahoitetaan yksinomaan lahjoituksilla ", Vetter kuvaa. Jo pienet  asiat antavat lapsille paljon iloa ja saavat heidät pois jokapäiväisestä hoidosta. Weberin oppisopimuskoulutettavien lahjoitus saa varmasti monen silmät loistamaan. Myös Weberin tiimi on tyytyväinen oppisopimuskoulutettavien yhteiskunnalliseen sitoutumiseen: Kouluttajat ovat erittäin ylpeitä suojattiensa sitoutumisesta, kertoo Weberin kouluttaja Christian Hartmann. Lisäksi he ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että jokainen heidän ansaitsemansa euro tekee jotain hyvää oikeassa paikassa.

Takaisin

Weber Machinery Finland Oy

Puhelin: +358 (0) 20755 8090fi(at)weberweb.com Ota yhteyttä