Yli 5000 vierailijaa nautti Weberin avoimien ovien päivästä

Hämmästyttävä myöhäisen kesän auringonpaiste voisi houkutella muihin aktiviteetteihin, mutta ilmeisesti Weber Maschinenbau'n kutsulla oli enemmän viehätystä yli 5000 kävijälle, jotka käyttivät viime viikonloppuna mahdollisuuden päästä tutustumaan yritykseen. Weberin vieraat keräsivät ainutlaatuisia oivalluksia siitä, miten yritys oli kehittynyt pienestä yrityksestä alansa globaaliksi markkinajohtajaksi.

Monipuolinen, interaktiivinen, digitaalinen - Vierailijat sukeltavat Weberin huipputeknologian maailmaan
Jo ennen kuin ovet avattiin virallisesti klo 10.00, monet utelias vieraat saapuivat Weberin Breidenbachin kampuksen portteille aloittamaan löytöpäivänsä. Useat Weberin työntekijät käyttivät myös tätä tilaisuutta osoittamaan perheilleen ja ystävilleen missä työskentelevät. Erityisenä bonuksena ja päinvastoin kuin useimmissa tällaisissa tapahtumissa, kaikilla kävijöillä oli opastettujen kierrosten lisäksi mahdollisuus tutustua tiloihin vapaasti ja yksilöllisesti. Olipa sitten kuunnellut Weberin henkilöstön esittelyjä ja esityksiä 14 kiinnostavassa paikassa tuotannosta kokoonpanoon tai studioista suuriin näyttelytiloihin tai haluaisivatko he mieluummin löytää ne kaikki omien tietokorttien avulla - kaikki näyttivät viihtyvän. Weberin henkilökunta kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia päivittäisestä työstään, mitä erityisesti nuoret kävijät pitivät tervetulleina.

Suurin osa esityksistä oli vuorovaikutteista ja käytännöllistä. Tällä hetkellä esillä olevalla pakkauskoneella ei ollut tavallista annostelupakkausta makkaraa ja juustoa varten. Pakkausinsinöörit olivat suunnitelleet erityisesti tähän tilaisuuteen valokuvakehyksiä. Kävijöiden kuvat tulostettiin ja pakattiin niihin tyylikkäästi.

Yksi värikkäimmistä koko päivän ohjelmista oli Weberin korkean suorituskyvyn siivuttajien esittely. Yleisön edessä siivutettiin 2000 siivua salamia minuutissa.  Vierailijat saivat jopa maistaa niitä: uuden robottitekniikan ansiosta salamilohkot sijoitettiin automaattisesti tuoreelle paahtoleivälle. Tämä jätti pysyvän vaikutelman ja läsnäolijat varmasti muistavat sen kun syövät seuraavan kerran voileipiä.

Weberin organisaation koko henkilöstö
„Yli 500 työntekijää on käyttänyt merkittävästi aikaa ja energiaa, jotta tämä olisi onnistunut päivä ja ihana näyttö siitä, mikä on heidän yrityksensä. Haluaisin kiittää heitä tästä upeasta ponnistuksesta, ja olen ylpeä siitä, että saimme niin suuren määrän vieraita.”, iloitsee Weber-konsernin toimitusjohtaja Tobias Weber. Monien eri osastojen kollegat työskentelivät useita viikkoja, jotta tämä päivä olisi mahdollista. Kaikki varmistivat, että tämä oli todella merkittävä ja unohtumaton tapahtuma. Weberin henkilökunta tarjosi myös viihdettä lapsille esimerkiksi piirustuskilpailulla, kasvomaalauksella tai jännittävällä Weber-rallilla Breidenbachin kampuksella. Weber hoiti kaikki ateriapalvelut ja 100% kaikista tuotoista meni paikalliselle Hinterland-koululle.  Weberin harjoittelijat olivat asettaneet jalkapallo ”maaliseinän”, jossa vieraat voivat kokeilla onneaan. Tästä toiminnasta saadut tuotot annettiin lahjoituksena Balthasarin lasten ja nuorten sairaalaan läheisessä Olpessa.

Takaisin

Weber Machinery Finland Oy

Puhelin: +358 (0) 20755 8090fi(at)weberweb.com Ota yhteyttä