Yritys

Asiakkaan inspiroiminen

Weberin menestys on helppo selittää. Vakuuttava suorituskykymme ja palvelumme innostavat. Laadukkaat, tinkimättömät, innovatiiviset ratkaisut ja yksilöllinen palvelu ovat maineemme perusta maailmanlaajuisena "High Tech Companyna". Olen tyytyväinen vain silloin kun myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tämä on velvoite kaikille työntekijöille. Eilen, tänään ja tulevaisuudessa. Markkinamme muuttuvat uskomattoman nopeasti. Siksi olemme edelleen liikkeessä. Voit luottaa siihen.


Ystävällisin terveisin, Guenther Weber

Weber yleisesti

Weber Maschinenbau on yksi johtavista leikkeleiden järjestelmätoimittajista ja yksi tärkeimmistä elintarviketeollisuuden kumppaneista painon tarkasta viipaloinnista makkaran, lihan ja juuston täsmälliseen syöttöön ja pakkaamiseen. Portfolio on monipuolinen ja tarjoaa täydelliset ratkaisut kaikkiin vaatimuksiin ja sovellusalueisiin.

Vuodesta 1981 lähtien Weber on asettanut jatkuvasti uusia standardeja  innovatiivisella voimalla ja taitotiedolla - tehokkailla ja tehokkailla ratkaisuilla, joille on ominaista tarkat tulokset, korkea tuotto ja minimaalinen annostelu. Yhtiön toiminta on aloitettu nahkomis- ja kuorimiskoneilla, jotka ovat edelleen olennainen osa tuotevalikoimaa. Asiakkailla on kaikkialla maailmassa mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa koneita sekä linja- ja automaatioratkaisuja.

Vuonna 2011 Wolfertschwendeniin (Allgäu) perustettiin tytäryhtiö Textor Maschinenbau. "Smart & Easy" ovat Textorin valmistamia leikkureita ja rivikomponentteja, jotka kattavat ensisijaisesti kompakteimpien luokkien vaatimukset. Textor-ratkaisuille on ominaista älykkäät ideat, avoin muotoilu ja helppo puhdistus.

Weber on omistanut enemmistöosuuden Wente / Thiedig GmbH: sta vuodesta 2015. Braunschweigisa sijaitseva yritys kehittää kamera- ja kuvankäsittelyjärjestelmiä, joita käytetään esimerkiksi siivutuskoneiden optisissa vaakoissa ja skannerissa. Yhtiön pitkän aikavälin kehitysyhteistyökumppanin osakeosto on lisännyt mahdollisuuksia uusiin innovaatioihin skannaustekniikan alalla.

Weber-konserni yhdistyi vuonna 2017 tunnetun pakkauskone valmistajan kanssa ja siitä lähtien ja syvävetopakkauskoneet ovat kuuluneet Weber-konsernin tuotevalikoimaan. Weber pystyy nyt tarjoamaan integroituja ja automatisoituja järjestelmäratkaisuja leikkauksesta kylmäleikkausten pakkaamiseen yhdestä lähteestä.

Weber pyrkii olemaan lähempänä asiakkaita, nopeaan saatavuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun. Weber Maschinenbau -yhtiössä työskentelee tänään noin 1400 työntekijää 25 paikkakunnalla 21 maassa, ja heidän sitoutumisensa ja intohimonsa myötävaikuttavat Weber-konsernin yleiseen menestykseen joka päivä. Alusta alkaen yritys on ollut perheomistuksessa ja sitä johtaa tänään yhtiön perustajan Günther Weberin vanhin poika toimitusjohtaja Tobias Weber.